RUOKAPALVELUT

Vinkkejä ruokapalvelujen tuottajalle

Poronpaisti

– Oma toiminta isäntä-/emäntä-roolissa
– Mahdolliset kompastuskivet/tilaisuuden kulku 
– Perushygienia: lämpötilat, säilytys, oman työpaikan siisteys
– Esivalmistelut
– Ns. ongelmatuotteet eli ei-arvo-osat, niiden käsittely ja käyttö: sulatus, lämmitys- periaatteella
– Laskenta: halvan ja kalliin raaka-aineen yhdistäminen
– Ruoan tarinat – pohjana vaikkapa raaka-aine, paikka, tapahtuma …

”Poro on parasta” – puheenvuoro/keittiömestari Tero Mäntykangas, Lapland Hotels Poroparlamentissa 2014 

Teron puhe löytyy tallenteen kohdasta 1:09, jos laitteesi/käyttämäsi selain ei aukaise ajastettua videoklippiä oikeasta kohdasta.

Poron palottelu ravintokäyttöön/Hannu Lahtela 

IS / TV – videoklippi vuodelta 2008 (HUOM. vanhan aikakauden videotallenne ei avaudu kaikissa mobiililaitteissa)  KATSO